FB IMG 1432740461817

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ: "Σπάνια νιώθω απόλυτα ελεύθερη δυστυχώς!"

 

Φέτος μπορεί να τη συναντήσεις παντού...σε κάθε σημείο της Ελλάδας αλλά και στη Κύπρο,  γιατί  Ελεωνόρα αποφάσισε να βγάλει πολλές selfies πάνω από τη σκηνή! 

 

"Πού θα πάει αυτή η βαλίτσα..." είναι το όνομα που επέλεξε για τη φετινή της καλοκαιρινή περιοδεία και όχι άδικα γιατί 30 μουσικές σκηνές θα αλλάξει φέτος η Ελεωνόρα! 

Η πληθωρική της προσωπικότητα και ο τρόπος να καταθέτει σε κάθε τραγούδι τη δική της ταυτότητα  κάνουν κάθε συναυλία της πετυχημένη!! 

 

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ 

10622788 10152922489598176 8157905123514861845 n

                              από τη Χαριτωμένη Μεχτερίδου

 
 

Πόσο εύκολα πήρες την απόφαση για τη φετινή περιοδεία; 

Την απόφαση την πήρα πολύ εύκολα! Είχα ένα δύσκολο και πολύ απαιτητικό χειμώνα εξαιτίας της παράστασης στο Εθνικό Θέατρο για τη ζωή της Εντίθ Πιάφ. Παρ'ότι λοιπόν ήμουν πολύ κουρασμένη είχα τόση ανάγκη να τραγουδήσω και να έρθω σε επαφή με το κοινό. Είχα ανάγκη να αφήσω πίσω μου λίγο όλο αυτό που βίωσα και να ξεφύγω σε συναισθήματα χαράς και ξεγνοιασιάς! 


Ποια η ωραιότερη εμπειρία που έχεις ζήσει χάρη στη δουλειά σου;

Νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί μέσα από αυτό που έχω επιλέξει να κάνω ζω πολύ σημαντικά πράγματα, μεγάλες συγκινήσεις και αφορμές να προχωράω και να εξελίσσομαι. Είμαι ευτυχισμένη βαθιά από αυτό. Το σημαντικότερο δώρο αυτής της δουλειάς είναι ότι μέσα από την αγάπη και την επικοινωνία του κόσμου θεραπεύω κομμάτια της ψυχής μου και απελευθερώνομαι, αυτή είναι η σπουδαιότερη εμπειρία!! 


Ποιο χαρακτηριστικό σου θα ήθελες να μείνει για πάντα ίδιο;

Η εργατικότητα μου και η χαρά που βρίσκω μέσα από αυτό!

 

Υπάρχει κάποια φράση-κλειδι που την κουβαλάς μαζί σου;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που κατά καιρούς με αλλάζουν και φράσεις αλλά κυρίως συμπεριφορές ανθρώπων. Ποτέ όμως δεν μπορώ να τις επαναλάβω δυστυχώς. Δεν μπορώ, δεν τις θυμάμαι αυτούσιες μόνο το νόημα τος περνάει μέσα μου!


Ποιο είναι το καταφύγιο σου στα δύσκολα;

Όταν τα καταφέρνω καλά είναι ο εαυτός μου, όταν είμαι κάπου ξεχασμένη ψάχνω για καταφύγια έξω από εμένα. Στα δύσκολα πάλι προσπαθώ να κεντράρω και να πάω προς τα μέσα μου, δίπλα μου... σε εμένα, στην Ελεωνόρα!


Ως Υδροχόος πρέπει να έχεις μία αγάπη στην ελευθερία σου! Τι σε κάνει να νιώθεις πραγματικά ελεύθερη;

Το να μπορώ να λέω και να κάνω αυτό που ζητάει η καρδιά μου χωρίς σκέψη και κριτική, πράγμα πολύ δύσκολο. Σπάνια νιώθω απόλυτα ελεύθερη δυστυχώς! Την αναζητάω την ελευθερία μου αλλά δεν καταφέρνω πάντα να την βρω, στη σκηνή όμως νιώθω την ελευθερία και αυτό είναι πολύ λυτρωτικό!

 

Ποιο είναι το μαγικό συστατικό των περιοδειών σου;

Δεν υπάρχει κάτι μαγικό, μία καλή περιοδεία βασίζεται σε πολύ απλά πράγματα. Όρεξη, καλή διάθεση και ενέργεια, χαρά που συναντάς τόσους ανθρώπους, διαθεσιμότητα και φυσικά το σημαντικότερο ο κόσμος και η αγάπη του σε αυτό που κάνουμε!

eleonora 2

 

Τι άρωμα είχε το καλοκαίρι για εσένα όταν ήσουν παιδί;

Όταν μυρίζω καρπούζι θυμάμαι καλοκαίρι! Όταν μυρίζω θάλασσα θυμάμαι καλοκαίρι!

 

Έχεις συγκινηθεί ποτέ τραγουδώντας κάποιο κομμάτι σου;

Πολλές φορές έχω συγκινηθεί από την αποδοχή που εισπράττω την ώρα που τραγουδάω...την απλοχεριά των ανθρώπων και την έκθεση τους απέναντί μου!

 

Ελεωνόρα, τι ξεχνάς συνήθως να βάλεις στη βαλίτσα σου;

Πολλά πράγματα!! Δε μου αρέσει καθόλου να φτιάχνω βαλίτσες, είναι η μόνη διαδικασία που με κουράζει κατά τη διάρκεια της περιοδείας. Στην αρχή τα πράγματα είναι καλύτερα, όσο περνάει ο καιρός όμως όλο και πιο πολλά λείπουν από τη βαλίτσα μου!

 

Όσο αδειάζει η βαλίτσα της από υλικά πράγματα τόσο να γεμίζει από συναισθήματα και εμπειρίες...30 στάσεις θα κάνει στη περιοδεία της, άλλωστε!!

 

ΠΗΓΗ: Lady's note


Warning: current() expects parameter 1 to be array, null given in /home/zwstithe/public_html/modules/mod_weather_gk4/helper.php on line 333

Θεσσαλονίκη